NYT ON AIKA ILMOITTAUTUA KONSTRUNDANIIN 2023!

18.01.2023 klo 10:00
Nyt on taiteen, taidekäsityön ja muotoilun ammattilaisten aika hakea mukaan vuoden 2023 Konstrundaniin. Hakuaika on 20.1.–20.2.2023.
Nyt on taiteen, taidekäsityön ja muotoilun ammattilaisten aika hakea mukaan vuoden 2023 Konstrundaniin. Hakuaika on 20.1.–20.2.2023. Hakulomake ja lisätietoa löytyy kotisivuilta www.konstrundan.fi.

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, la–su 2.–3.9., järjestetään Konstrundan kuudettatoista kertaa Suomessa. Silloin osallistuvat luovat toimijat avaavat työhuoneensa yleisölle.

Konstrundanin tavoitteena on lisätä ymmärrystä kotimaista nykytaidetta, taidekäsityötä ja muotoilua kohtaan. Vuonna 2022 mukana oli yhteensä 432 taiteilijaa kautta maan ja heillä oli ennätysmäärä yleisökäyntejä viikonlopun aikana, yhteensä 28 000 henkilöä!

Osallistujat saavat näkyvyyttä, uusia verkostoja, mahdollisuuden suoraan myyntiin ja ennen kaikkea Konstrundan tarjoaa tapaamisia taiteesta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Koronapandemian jälkeen on ihanaa saada taas tavata ja viettää aikaa yhdessä.

Taide edistää hyvinvointia ja tarjoaa meille iloa ja lohtua näinä epävarmoina aikoina. Taide tarjoaa meille myös tavan prosessoida tunteitamme. Maamme taiteilijoiden arvokas työ ansaitsee kaiken kunnioituksen. Konstrundan mahdollistaa vierailuja taiteilijoiden työhuoneisiin ja edistää keskustelua taiteen ympärillä. Samaan aikaan voi tukea osallistuvia taiteilijoita ostamalla heidän teoksiansa suoraan heiltä,” projektijohtaja Martina Lindberg korostaa.

Perjantaina 27.1.2023 järjestämme infotilaisuuden netissä, jossa kerromme lisää Konstrundanista ja siitä, miten voit hakea mukaan. Infotilaisuus järjestetään eri kielillä: klo 12 ruotsiksi, klo 13 suomeksi ja klo 14 englanniksi. Lue lisää kotisivuiltamme ja ilmoittaudu viimeistään 25.1.

Levitättehän tietoa Konstrundanista luoville toimijoille verkostoissanne!

YHTEYSTIEDOT JA LISÄTIETOJA
Eri maanosissa meillä on aluevastaavat, jotka mielellään vastaavat kysymyksiin.

PROJEKTIJOHTAJA JA VASTUUALUEINA VARSINAIS-SUOMI JA MUU SUOMI
Martina Lindberg, 044 9770 773, konstrundan.aboland@gmail.com
SIHTEERI Anne Johansson Padilla, konstrundan.info@gmail.com
ITÄ-UUSIMAA Leena Stolzmann, konstrundan.ostranyland@gmail.com
KYMENLAAKSO, ETELÄ-KARJALA JA ITÄ-SUOMEN LÄÄNI
Veronica Svenskberg, konstrundan.ost@gmail.com
PÄÄKAUPUNKISEUTU Frida Gullichsen, konstrundan.helsingfors@gmail.com
LÄNSI-UUSIMAA Nicole Hjelt, konstrundan.vastranyland@gmail.com
AHVENANMAA Therese Hjälmarstrand, konstrundan.aland@gmail.com
POHJANMAA Nicole Hjelt, konstrundan.osterbotten@gmail.com
POHJOIS-SUOMI Ami Avellán, konstrundan.norrafinland@gmail.com

Konstrundan