Kiitos tämän vuoden Konstrundanista!

Mustavalkoinen kuvitus, ihmishahmo ja kukka sekä lehti tai lintu. Jenni Tuominen, Konstrundan 2022

Suuri kiitos kaikille ihanille osallistujille ja kävijöille! Toivomme, että teillä kaikilla oli mukavaa ja että viikonloppu oli täynnä mielenkiintoisia keskusteluja, kohtaamisia ja taidetta.

 

 

 

Tutustu kohteisiin!

Jenni Tuomisen kuvitus Konstrundan 2022, nainen, lintu ja kukkaAteljeet-sivulta löydät tämän vuoden kohteet ja tämän vuoden Konstrundan osallistujien esittelyt. Täältä voit etsiä osallistujia sijainnin, nimen tai tekniikan perusteella. Voit nähdä osallistujat joko luettelona tai kartalta.

Aloita Konstrundan-reittisi suunnittelu nyt, vierailukohteita on ympäri Suomea Raseborgista Nuorgamiin ja Eckeröstä Lappeenrantaan!

Voit lukea vierailukohteista myös Konstrundan lehdestä! Lue lehti täällä!

Lue lisää

MIKÄ ON KONSTRUNDAN

Vuosittain yhtenä syyskuun viikonloppuna taiteen, käsityön ja muotoilun ammattilaiset avaavat ovensa yleisölle. Keskeinen tavoite on tarjota keskusteluja, työnäytöksiä ja voimaannuttavia kokemuksia kävijöille.

Vuonna 2022 Konstrundan järjestetään la-su 3.-4.9.

Kuvassa Hülya Tokur-Ehres ja Leila Cromwell-Morgan Lönnroth keskustelevat Hülyan taiteesta.

Lue lisää

Taidetehtävä kaikille!

Taiteilija Anna Semerdjiev seisoo maalauksen vieressä, maalaus kuvaa tummaihoista naishenkilöä jossa on afrotukka. Konstrundan, Taiteen perjantaiTaiteen perjantaina 2.9.2022 julkaisimme elokuvan, jossa taiteilija esittelee taidetehtävän kaikille alakouluikäisille lapsille! Tämän vuoden taiteilija on Anna Semerdijev.

Sivulta löydät myös viime vuosien tehtävät! Ota pensselit ja vesivärit esiin ja anna akvarellitaiteilija Anette Gustafsson inspiroida ja opastaa sinua tehtävässä. Tai insiroidu Camilla Forsén-Strömin tehtävästä, ja tee itsestäsi kuninkaallinen potretti!

Lue lisää

 

ANNA VÄRIÄ TÄMÄN VUODEN KONSTRUNDANILLE!

mustavalkoinen kuvitus, ihmis- ja eläinhahmoja. Kuvittaja-kuvataiteilija Jenno Tuomisen Konstrundan 2022 suunnittelema kuvaVuoden 2022 Konstrundanin kuvitus on kuvittaja-kuvataiteilija ja muotoilija Jenni Tuomisen käsialaa! Porvoossa toimivan Jennin kuvista välittyy iloinen ja mielikuvitusta kutkuttava tunnelma.

Konstrundanille suunnittelema kuvitus kutsuu sinut värittäämään kuvan mielesi mukaan! Näin Jenni kertoo kuvituksesta  "Minulle tuli heti mieleen, että se voisi olla mustavalkoinen piirustus, joka koostuisi useasta elementistä muodostaen pintamaisen kuvion, jota voi värittää."

Lue lisää

Osallistuja, katse tänne!

Sivulla Osallistujille löydät paljon tärkeää tietoa mitä sinun osallistujana tulee tehdä ennen Konstrundania. 

  • sinun tulee lukea osallistujaopas
  • voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin
  • ladata ja tulostaa erillaisia markkinointimateriaaleja

Noin 450 luovaa tekijää avaavat ovensa Konstrundanin aikana 3.-4.9.2022. Tehdään yhdessä vuoden 2022 Konstrundanista fantastinen elämys!

Lue lisää

INSTAGRAM @KONSTRUNDAN

yhteys

Ota mielellään yhteyttä jos on kysyttävää tai haluat antaa palautetta.

Osallistujille

Osallistutko Konstrundaniin? Tästä löytyy tietoa, painotuotteet, logo ja muuta.

lehdistö

Tästä löytyy lehdistötiedotteet ja lehdistökuvat.