Konstrundan 2022 Syyskuussa!

Seuraava Konstrundan järjestetään 3-4.9.2022. Oletko ammatiltasi taiteilija, käsityöläinen tai muotoilja? Nyt voit hakea mukaan Konstrundaniin. Haku on avoinna 20.1.— 20.2. 

Täällä voit tutustua valintakriteereihin tai lukea UKK-osallistujille. Ja täältä voit lukea vuoden 2021 osallistujien haastatteluja.

Hakemukseen

Konstrundan 2021 rikkoi Ennätyksiä

Kun osallistujia oli yli 480 ja vierailijoita 23 200 viime vuoden Konstrundan teki ennätyksen sekä osallistujamäärällä että vierailiussa. Vierailupaikkoja oli vuonna 2021 yhteenstä 321 kpl idän Lappeenrannasta lännen Eckeröhön ja etelän Raaseporista pohjoisen Nuorgamiin. Kiitos sekä osallistujille että vierailijoille onnistuneesta Konstrundanista!


 

MIKÄ ON KONSTRUNDAN

Vuosittain yhtenä syyskuun viikonloppuna taiteen, käsityön ja muotoilun ammattilaiset avaavat ovensa yleisölle. Keskeinen tavoite on tarjota keskusteluja, työnäytöksiä ja voimaannuttavia kokemuksia kävijöille.

Vuonna 2022 Konstrundan järjestetään la-su 3.-4.9.

Kuvassa Hülya Tokur-Ehres ja Leila Cromwell-Morgan Lönnroth keskustelevat Hülyan taiteesta.

Lue lisää

Taidetehtävä kaikille!

Taiteen perjantaina julkistimme elokuvan, jossa taiteilija esitti taidetehtävän kaikille alakouluikäisille lapsille!

Pensselit ja vesivärit esiin ja anna akvarellitaiteilija Anette Gustafsson inspiroida ja opastaa sinua tehtävässä. Tai insiroidu Camilla Forsén-Strömin tehtävästä, ja tee itsestäsi kuninkaallinen potretti!

Lue lisää

taiteen ilta huutokauppa

Elokuussa järjestimme huuto­kaupan, jonka koko 3000 € voitto lahjoitettiin lyhentämättömänä Uuden lastensairaalan luovaan ja taiteelliseen toimintaan.

Myytävät teokset oilvat Konstrundanin osallistujien luomia.

Huutokaupan toimitti huutokauppakamari Helander ja se järjestettiin verkossa.

 

seuraa meitä Sosiaalisessa mediassa

Vanha makkaratehdas Loviisa, Pia Sirén. Konstrundan 2021Facebookissa ja Instagramissa päivitämme jatkuvasti uutisia Konstrundanista ja kaikista osallistujista.

Facebookiin

 

 

INSTAGRAM @KONSTRUNDAN

yhteys

Ota mielellään yhteyttä jos on kysyttävää tai haluat antaa palautetta.

Osallistujille

Osallistutko Konstrundaniin? Tästä löytyy tietoa, painotuotteet, logo ja muuta.

lehdistö

Tästä löytyy lehdistötiedotteet ja lehdistökuvat.