64. Paula Pitkänen - Kabelfabriken / Kaapelitehdas / The Cable Factory

taiteilija-paula-pitkanen-tyohuoneellaPaula Pitkänen, Not guilty 2, akryyli pleksille, 75x50 cm, 2020Paula Pitkänen, Peisoner of beauty, akryyli pleksille, 75x50 cm, 2020Paula Pitkänen, Mrs Hope, akryyli pleksille, 105x66 cm, 2021

Katuosoite

Tallberginkatu 1 D
00180 Helsinki

Puhelin

0401492263

Taidemuoto

Visuaalinen taide

Tietoa taiteilijasta/ryhmästä

Olen visualisti – taidemaalari ja graafinen suunnittelija. Tehdessäni taidetta tunnen olevani kotona, siellä mihin kuulun, kosketuksessa itseeni ja rakkauteen. Töistäni voit siksi aistia mielenrauhaa. Aiheiksi teoksissani nousevat usein henkinen kasvu, sisäinen voima, toivo, selviäminen, rakkaus, universaalius, parisuhde, naiseus, naisen asema, äitiys, luonto ja veden voima. Monesti huomaan myös maalavani toiveita paremmasta maailmasta.

Värit ovat intohimoni ja inspiraationi lähde ja värikaudet saattavat näkyä välillä vahvastikin taiteessani.

Materiaaleista olen nyt olen erityisesti innostunut pleksistä. Se on haastava maalauspohja, mutta olen ihastunut sen monimuotoisuuteen - läpinäkyvyys, kiilto, mahdollisuus maalata kumminkin puolin ja leikitellä valolla ja varjolla ovat inspiroineet minua. Viimeaikoina paljon kierrätettyä ja ylijäämäpleksiä käyttööni eikä minun enää tarvitse ostaa sitä uutena. Olet lämpimästi tervetullut katsomaan ja kokeilemaankin pleksimaalausta työhuoneelleni.

www.paula-art.com