TUTUSTU Vuoden 2023 Konstrundan osallistujiin

Mustavalkoinen kuvitus, ihmishahmo ja kukka sekä lehti tai lintu. Jenni Tuominen, Konstrundan 2022Voit nyt tutustua tämän vuoden osallistujiin verkkosivuillamme. Jokaisella osallistujalla on oma profiilinsa, jossa hän kuvaa itseään ja työtään sekä sanoin että kuvin. Sivuston kartan avulla voit myös helposti selvittää, missä voit vierailla lähiympäristössäsi, tai voit suunnitella viikonloppumatkan tapaamaan
haluamasi taiteilijat!

Lue lisää

 

 

 

MIKÄ ON KONSTRUNDAN

Vuosittain yhtenä syyskuun viikonloppuna taiteen, käsityön ja muotoilun ammattilaiset avaavat ovensa yleisölle. Keskeinen tavoite on tarjota keskusteluja, työnäytöksiä ja voimaannuttavia kokemuksia kävijöille.

Vuonna 2023 Konstrundan järjestetään la-su 2.-3.9.

Kuvassa Hülya Tokur-Ehres ja Leila Cromwell-Morgan Lönnroth keskustelevat Hülyan taiteesta.

Lue lisää

Taidetehtävä kaikille!

Taiteilija Anna Semerdjiev seisoo maalauksen vieressä, maalaus kuvaa tummaihoista naishenkilöä jossa on afrotukka. Konstrundan, Taiteen perjantaiTaiteen perjantaina 2.9.2022 julkaisimme elokuvan, jossa taiteilija esittelee taidetehtävän kaikille alakouluikäisille lapsille! Tämän vuoden taiteilija on Anna Semerdijev.

Sivulta löydät myös viime vuosien tehtävät! Ota pensselit ja vesivärit esiin ja anna akvarellitaiteilija Anette Gustafsson inspiroida ja opastaa sinua tehtävässä. Tai insiroidu Camilla Forsén-Strömin tehtävästä, ja tee itsestäsi kuninkaallinen potretti!

Lue lisää

 

ANNA VÄRIÄ VUODEN  2022 KONSTRUNDANILLE!

mustavalkoinen kuvitus, ihmis- ja eläinhahmoja. Kuvittaja-kuvataiteilija Jenno Tuomisen Konstrundan 2022 suunnittelema kuvaVuoden 2022 Konstrundanin kuvitus on kuvittaja-kuvataiteilija ja muotoilija Jenni Tuomisen käsialaa! Porvoossa toimivan Jennin kuvista välittyy iloinen ja mielikuvitusta kutkuttava tunnelma.

Konstrundanille suunnittelema kuvitus kutsuu sinut värittäämään kuvan mielesi mukaan! Näin Jenni kertoo kuvituksesta  "Minulle tuli heti mieleen, että se voisi olla mustavalkoinen piirustus, joka koostuisi useasta elementistä muodostaen pintamaisen kuvion, jota voi värittää."

Lue lisää

 

INSTAGRAM @KONSTRUNDAN

yhteys

Ota mielellään yhteyttä jos on kysyttävää tai haluat antaa palautetta.

Osallistujille

Osallistutko Konstrundaniin? Tästä löytyy tietoa, painotuotteet, logo ja muuta.

lehdistö

Tästä löytyy lehdistötiedotteet ja lehdistökuvat.