TAITEEN ILTA 19.8.2021

Tervetuloa huutokauppaan Fiskarsin ruukkiin ja verkkoon

Konstrundan järjestää elokuussa ensimmäistä kertaa huutokaupan, jonka voitto menee lyhentämättömänä Helsingin uuden lastensairaalan luovan ja taiteellisen toiminnan tukemiseksi.

Huutokauppa toteutetaan sekä fyysisenä tapahtumana että verkkohuutokauppana. Jos fyysistä huutokauppaa ei koronatilanteesta johtuen pystytä järjestämään, verkkohuutokauppa järjestetään kuitenkin. Huutokauppa Helander hoita itse huutokaupan ja meklarina toimii Mika Sirén.

Konstrundan-osallistujat ovat saaneet ehdottaa teoksia huutokauppaan ja luovan kentän tukemiseksi taiteilijat ovat itse saaneet asettaa aloitushinnan, joka maksetaan heille, jos teos myydään.
 

Tutustu teoksiin etukäteen netissä

Huutokauppaluettelo on nähtävissä osoitteessa www.helander.com torstaista 12.8 alkaen ja netissä on mahdollista antaa ennakkotarjoukisa.


Voit osallistua huutokauppaan netissä tai paikan päällä Fiskarsin Ruukissa.
 

* Verkkohuutokauppa 

klo 18.15 Huutokauppa alkaa osoitteessa www.helander.com
Maksu netin kautta tai maksa ja nouda Helanderilta jälkikäteen. Tarpeen mukaan teokset voidaan toimittaa ostajalle ostajan kustannuksella. Lisää informaatiota Helanderin kotisivuilta. 

 

* Huutokauppa Puimalassa Fiskarsin Ruukissa
Fiskarsintie 405, 10470 Fiskars.

Osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittaudu etukäteen, viimeistään sunnuntaina 15.8: konstrundan.auktion@gmail.com / 044 9770 773

Ohjelma:
klo 12 - Näyttö Puimalassa
klo 18 - Tervetulomalja, kevyt tarjoilu
klo 18.15 Huutakauppa alkaa
                Maksu paikan päällä, ostetut teokset voit viedä kotiin mukanasi
n. klo 20.30 Lopetus

 

Taustaa

Aloite huutokauppaan tuli taiteilija Panu Ruotsalolta. Panu työskentelee Billnäsin Ruukissa ja on osallistunut Konstrundaniin useina vuosina. Huutokauppa järjestetään Fiskarsin Ruukissa, joten käytä tilaisuus hyväksesi ja vietä koko päivä ruukissa ja osallistu sen monipuoliseen tarjontaan.Taiteen illan 2021 yhteistyökumppanit:

Fiskars Oyj Abp 
Auktionshuset Helander 
Restaurang Kuparipaja 
Fazer
KWUM
ONOMA