Hae mukaan Konstrundaniin 20.1.-20.2.2023!

HAKU AUKEAA 20.1.2023

Hae vuoden 2023 Konstrundaniin (2.-3.9.2023) alla olevan linkin kautta. Hakulomake on auki ainoastaan hakuaikana (20.1.-20.2.2023).

Mukaan voi hakea ainoastaan henkilökohtaisella hakemuksella. Hakulomakkeessa on kohta missä voi ilmoittaa jos kuuluu johonkin kollektiiviin tai ryhmään.

Valintakriteerinä on, että olet ammattitaiteilija, -taidekäsityöläinen tai -muotoilija. Ammattilainen tarkoittaa tässä kontekstissa että

  • tekijällä on riittävä koulutus omalta alalta tai kokemus, joka vastaa riittävää kokemusta ja että
  • tekijä on aktiivinen alallaan, esim. yrittäjänä koko- tai osa-aikaisena. Aktiivisella tarkoitetaan, että henkilöllä on jatkuvaa toimintaa, eli esim. myyntiä tai säännöllistä näyttelytoimintaa tai muita vastaavia tapahtumia

Tarkemmat valintakirteerit voit lukea täältä.

Valmistele nämä ennen hakulomakkeen avaamista:

  • Sanallinen kuvaus sinusta ja taiteestasi minä-muodossa. Kerro miten aioit tapahtuman aikana esitellä toimintaasi. Kirjoita mielellään sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi.
  • Päivitetty ansioluettelo (yhdellä kielellä)mistä käy selkeästi ilmi koulutuksesi ja/tai ammatillinen kokemus.
  • Viisi kuvaa. Kuvan pidempi sivu ei saa ylittää 2040 pixeliä. Valitese lehteen tuleva kuva huolellisesti. Valitse kuvia jotka kuvaavat hyvin sitä mitä teet, niin että vierailija saa selkeän kuvan työstäsi. Sinulla tulee olla oikeudet kaikkin sinun meille lähettämiin kuviin koska, lehteen ei mahdu kuvaajan tietoja.

Huomioi, että jury ei tunne aikaisempia hakemuksiasi. Siksi on tärkeää että kaikki tarvittavat tiedot näkyvät hakulomakkeessa.  


Haku vuoden 2023 Konstrundaniin aukeaa pe 20.1.2023

Konstrundan -osallistujan edut

Osallistumalla Konstrundaniin saat paljon positiivista näkyvyyttä. Saat oman profiilin Konstrundanin kotisivuille, sinut esitellään tapahtuman lehdessä, jonkapainos on yli 120 000 kpl. Saat myös ilmaista markkinointimateriaalia.

Konstrundan-viikonloppuna saat usia asiakkaita sekä paljon mielenkiintoisia keskustelutuokioita kävijöiden kanssa.

Vuonna 2022 yhteenlaskettu kävijämäärä oli yli 28 000 henkilöä, keskimäärin oli yli 60 kävijää joka vierailukohteessa.

Konstrundanin kautta saat näkyvyyttä koko maassa.