Turunmaa

Taiteilijahaku

Turunmaa 2017

18.8. Taiteiden perjantai

Taito käsityökoulussa klo 12-15, Lukkarinkuja 5 ja 8 Paraisilla

Neljä ilmaista työpajaa. Soveltuu kaikenikäisille lapsille aikuisen seurassa.

Keraamikko Cornelius Colliander ohjaa keramiikkatyöpajan, jossa saat tehdä oman saviteoksen. Teos lähetetään polttoon taidefestivaalin jälkeen, mutta voit hakea teoksesi parin viikon päästä. Drop-in työpaja.

Valokuvaa kahvipaketilla! Kuvataiteilija Hans Hästbacka on tehnyt kameroita Kaffinobokseita, eli vanhoista korvikekahvipaketeista. Nyt sinulla on mahdollisuus kuvata niillä! Saat myös kehittää ottamasi valokuvan pimiössä Hästbackan kanssa. Drop-in työpaja.

 

Tutustu draaman maailmaan hauskoilla draamaharjoitteilla. Tutkimme mielikuvituksemme ja ilmaisemme sitä liikkuen ja leikkien. Harjoitteet tehdään ryhmässä tai parittain. Yhdessä luomme hauskan ja turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen voi tutkia luovuuttaan. Tervetuloa mielikuvan ja teatterin luomottuun mailmaan. Työpajan johtaa draamaohjaaja Ida Törnroos ja pajat alkavat klo 12, klo 13 ja klo 14.

Taito käsityökoulun oma opettaja Auri Norrman ohjaa drop-in käsityötyöpajan. Saat maalata tai painaa kuvion kangaskassiin, jonka saat mukaasi. Tervetuloa!

Ateljee Tjuda Pedagogissa, Pedagogintie 9, Kemiö, klo 12-15

Digitaide-työpaja Tagtool-työkalulla taiteilija Anna Holmlundin kanssa (ruotsiksi ja englanniksi).

Paperitaidetyöpaja Sari Kippilän kanssa (suomeksi ja ruotsiksi).

Grafiikkatyöpaja kierrätysmateriaaleilla kuvataiteilija Sara Ilveskorven ja taidekäsityöläinen Paula Puikko-Laakson kanssa.

Kaikki työpajat ovat drop-in muotoa, joten voit osallistua koska sinulle sopii!

19.-20.8. klo 11-17 Avoimet ateljeet

Vasemmasta sarakkeesta löydät Turunmaan taiteilijat, käsityöläiset ja muotoilijat. Tutustu ja valitse ne kohdat tai reitit jotka sopivat sinun makuusi!

Taxi Leino tarjoaa tilataksikuljetuksen Korppoon ja Nauvon käyntikohteisiin. Lisää tietoa ja sähköinen ilmoittautuminen osoitteessa konstrundan.fi/fi/kartta/turunmaa/tilataksikuljetus/

Taiteiden perjantai Turussa Anna Nummin kanssa, 2016. Kuva: Henrik Zoom.