Länsi-Uusimaa 2017

18.8. Taiteiden perjantai

Tule tekemään oma ihmeellinen eläin HAHMO-työpajassa Heidi Lampeniuksen ja Ida Koitilan kanssa. Työpaja on Villa Snäcksundissa, Ramsholmen Hagenissa, klo 9-12.

Innostumme laulusta Tuntemattomia eläimiä ja lavastamme viidakon yhdessä, jossa asuu muovailuvahasta, simpukankuoreista, sulista, paljeteista ja kiveistä tehdyt mahdottomat eläimet. Otamme sinusta polaroidkuvan muistoksi ennen kuin lähdet ja saat taideteoksesi mukaan kotiin.

Työpaja soveltuu kaiken ikäisille, mutta pienimmillä on hyvää olla isä tai äiti avuksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nukketeatterityöpaja tekstiilitaiteilija Kajsa Wikman Coléruksen ja nukketeatteritaiteilijan Pauliina Vesslinin kanssa Kehräämössä, Ajurinpuisto 2, Tammisaari, klo 9-12.

Aloitamme työpajan lyhyellä nukketeatterilla (2 min), jonka jälkeen valmistamme nukkeja kartongista, kankaasta ja napeista. Lopuksi on nukketeatteri-esitys itsetehdyillä nukeilla!

Osallistu yhteiseen maalaukseen Larson Österbergin kanssa Tammisaaren torilla klo 12–15! Ei ikärajaa, eikä tarvita erikoistaitoja. Tervetuloa mukaan!

19.-20.8. klo 11-17 Avoimet ateljeet

Vasemmasta sarakkeesta löydät Länsi-Uudenmaan taiteilijat, käsityöläiset ja muotoilijat. Tutustu ja valitse kohdat tai reitit jotka sopivat sinun makuusi!

Friman resor järjestää bussikuljetuksen Länsi-Uudellamaalla Konstrundanin aikana. Täydellistä sinulle, joka on vailla autoa tai kuljettajaa. Lisää tietoa ja sähköinen ilmoittautuminen osoitteessa konstrundan.fi/fi/kartta/lansiuusimaa/bussikuljetus/.

Panu Ruotsalo vieraiden kanssa ateljeessan, Konstrundan 2016. Kuva: Annabelle Antas.